Αυτό το DeLorean είναι ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Το όνομα DeLorean είναι συνυφασμένο με τις ταινίες “Back to the Future”, αλλά η εταιρία τώρα κοιτά το μέλλον και θέλει να προσφέρει ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο.

O Paul DeLorean, ο ανιψιός του John DeLorean, ίδρυσε το 2012 την DeLorean Aerospace, μια εταιρία με σκοπό την ανάπτυξη ενός ιπτάμενο αυτοκινήτου. Εκείνη την εποχή, μπορεί η ιδέα να φαινόταν σε κάποιους ως τρελή και μη εμπορικά βιώσιμη, αλλά σήμερα, υπάρχουν σοβαρές δυνατότητες προκειμένου να περάσει κάποια στιγμή στη παραγωγή.

Το όχημα που βλέπεις στις φωτογραφίες ονομάζεται DR-7 και διαθέτει δύο μεγάλους ελικοφόρους κινητήρες που μπορούν να περιστραφούν και να απογειώσουν και να προσγειώσουν το όχημα κατακόρυφα. Η εταιρία δηλώνει πως θα ξεκινήσει τις δοκιμές με ραδιοελεγχόμενα DR-7 μέσα στους επόμενους 12 μήνες, με το μοντέλο παραγωγής να είναι ηλεκτρικό και να έχει αυτονομία περίπου 200 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...