Χιλιάδες ιδιοκτήτες της Ford στις ΗΠΑ την μηνύουν για ελαττωματικά μπουλόνια

Σχετικά άρθρα

Χιλιάδες ιδιοκτήτες Fusion, Escape, Flex, Focus, F-150 και F-350 από τις ΗΠΑ, κατέθεσαν μήνυση κατά της Ford, υποστηρίζοντας πως τα μπουλόνια που συγκρατούν τους τροχούς είναι ελαττωματικά.

Στη μήνυσή τους, που κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας του Μίσιγκαν από την δικηγορική εταιρία Hagens Berman, αναφέρετε πως το πρόβλημα εντοπίζεται σε εκατομμύρια αυτοκίνητα της Ford, τα μπουλόνια των οποίων μπορούν να διογκωθούν και να αποφλοιωθούν, κάτι που αν συμβεί, θα μπορούσε να κάνει δύσκολη την αφαίρεσή τους, χωρίς κάποιος να προχωρήσει σε δαπανηρές επισκευές και στην τοποθέτηση νέων μπουλονιών, τουλάχιστον 30 δολαρίων ανά τροχό.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν πως η Ford προτίμησε να κατασκευάσει μπουλόνια που φαίνονται όμορφα στο μάτι, αλλά δεν έχουν την κατάλληλη αντοχή. Συμπληρώνουν πως η απόφαση αυτή της Ford θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των επιβαινόντων των αυτοκινήτων της. Τα συγκεκριμένα μπουλόνια είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, με την εξωτερική επίστρωση να είναι από χρώμιο, από αλουμίνιο ή από ανοξείδωτο υλικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...