Η Honda θα παρουσιάσει το νέο CR-V Hybrid Prototype στην Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει 11 μήνες από την στιγμή που η Honda παρουσίασε την πέμπτη γενιά του CR-V στην αμερικάνικη αγορά, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει το CR-V Hybrid Prototype που θα φέρει στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Όπως καταλαβαίνεις το ντεμπούτο της ευρωπαϊκής έκδοσης του αυτοκινήτου θα γίνει μέσω της υβριδικής έκδοσης, η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σαγκάη, τον περασμένο Απρίλιο.

Το μοντέλο χαρακτηρίζεται ως πρωτότυπο, αλλά αποτελεί μια έκδοση προ-παραγωγής, και δεν αναμένεται να διαφέρει καθόλου όταν αυτό κυκλοφορήσει κανονικά, καθιστώντας το πρώτο υβριδικό SUV της ιαπωνικής εταιρίας που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Σχεδιαστικά διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, γρίλια με αυτόματο σύστημα κλεισίματος για τη βελτίωση της αεροδυναμικής, αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά, χρωμιομένες μπάρες, με το εσωτερικό να προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο στη κατηγορία του, σύμφωνα με την Honda. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μεγάλη οθόνη αφής 7″ του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με φυσικό κουμπί έντασης ήχου, ενώ υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν υψηλότερης ποιότητας μαλακά υλικά, με το αυξημένο μεταξόνιο των 41 mm να προσφέρει περισσότερο χώρο στους επιβάτες. Ακόμα θα υπάρχει διζωνικός κλιματισμός, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικό χειρόφρενο, θύρες USB στα πίσω καθίσματα, κάθισμα οδηγού με 8 ρυθμίσεις και συνοδηγού με 4 ρυθμίσεις, με τα μπροστά καθίσματα να είναι θερμαινόμενα. Τεχνολογικά η Honda θα εξοπλίσει το νέο CR-V με τα συστήματα collision-mitigation braking με forward collision warning με pedestrian sensing, road departure mitigation με lane departure warning, adaptive cruise control και lane-keeping assist.

Μηχανικά, η υβριδική έκδοση θα φορά έναν τετρακύλινδρο 2-λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 143 ίππων με 175 Nm ροπής, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 1,3 kWh, που συνδυαστικά αποδίδουν 212 άλογα. Ακόμα, το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει μετά τον Απρίλιο του 2018 θα διαθέτει και τον 1.500αρη turbo τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5-λίτρων απόδοσης 190 ίππων με 243 Nm ροπής, 16 επιπλέον άλογα από όσα παράγει ο ίδιος κινητήρας στο Civic.

Τέλος, η Honda σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παραγωγική ικανότητα των εργοστασίων της στην Ιαπωνία, πήρε την απόφαση να εισάγει στην Ευρώπη από την Ιαπωνία τα επόμενα CR-V και HR-V, όταν σήμερα το CR-V κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στο Swindon της Αγγλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Η Honda ανακαλεί 427.382 CR-V

Η Honda ανακαλεί 427.382 οχήματα CR-V που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018 και 2022 επειδή μια ασφάλεια που λείπει στο καλώδιο της μπαταρίας 12 volt μπορεί...

Νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Honda Dream...