Ανανέωση: Τελικά πρόκειται για την BMW X7 iPerformance concept.

Η έκθεση της Φρανκφούρτης ανοίγει τις πύλες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, και παρότι δεν αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς 9 μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα πάρουν μέρος, η BMW ετοιμάζει πολλά και ωραία εκθέματα.

Εκεί η γερμανική εταιρία λογικά θα δείξει την Σειρά 8 concept, και τη Z4 concept, μαζί με κάτι “μεγάλο”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει κατά την δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης teaser φωτογραφίας. Τι μπορεί να είναι αυτό; Θα μάθουμε στις 8 του μηνός, αλλά κάνοντας υποθέσεις τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το BMW X7 Concept.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες λένε ότι το μεγάλο γερμανικό SUV θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το 2018, με την βασική έκδοση της X7 να είναι διαθέσιμη σε επταθέσια διάταξη. Αυτό θα τοποθετηθεί απέναντι από την Bentley Bentayga, με τους πίσω επιβάτες να βιώνουν μια υπερπολυτελής εμπειρία. Ανάμεσα στα κλιματιζόμενα καθίσματα τύπου πολυθρόνας με μασάζ, θα υπάρχει μια κεντρική κονσόλα, ενώ στις πλάτες των μπροστά καθισμάτων θα συναντάμε συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πρόθεση της BMW είναι να προσφέρει στην X7 το πιο πολυτελές εσωτερικό που διαθέτει αυτοκίνητο της γκάμας της.