Ο διευθυντής στρατηγικής της Jaguar Land Rover στη θέση του CEO της Bentley

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο γερμανικό περιοδικό Manager Magazin, ο επικεφαλής της Bentley και της Bugatti, Wolfgang Durheimer, θα αντικατασταθεί από τον Adrian Hallmark, ο οποίος σήμερα κατέχει την θέση του διευθυντή στρατηγικής στη Jaguar Land Rover.

Φήμες για την αποχώρηση του Dürheimer από το VW Group κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν κάποιες εβδομάδες, που έλεγαν ότι ο Stephan Winkelmann θα φύγει από την Audi Sport για την θέση του Dürheimer ως προέδρου της Bugatti, με το Manager Magazin να αναφέρει ότι ο Hallmark θα πάρει τη θέση του Dürheimer στην Bentley.

O Hallmark έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στο συμβούλιο της Bentley σε θέση υπεύθυνη για τις παγκόσμιες πωλήσεις και του τμήματος μάρκετινγκ, ενώ διετέλεσε επίσης εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Volkswagen Αμερικής, και περιφερειακός διευθυντής της Volkswagen Ασίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...