Την προτελευταία ημέρα του Αυγούστου, η γερμανική εταιρία πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της τρίτης γενιάς της Cayenne, για να κάνει το παγκόσμιο -στατικό της- ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ως είθισται, και με βάση αλληλουχίας εκδηλώσεων, λίγους μήνες αργότερα -από την ιντερνετική παρουσίαση- γίνεται σε κάποιο μέρος της Ευρώπης η πανευρωπαϊκή παρουσίαση, όπου συνοδεύεται με μια πρώτη οδηγική εμπειρία. Στην προκειμένη περίπτωση η Porsche επέλεξε την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα την Σητεία, της Κρήτης, για το εν λόγω event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Κατά το ταξίδι μας στην Κροατία, πριν μια εβδομάδα, για την δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Panamera Sport Turismo, μιλώντας με ανώτατο στέλεχος της εταιρίας, μου αποκάλυψε ότι η Κρήτη ήταν ένα από τα υποψήφια μέρη για το event, χωρίς ακόμα αυτό να έχει οριστικοποιηθεί. Συζητώντας, του ανέφερα ότι η Ελλάδα, και η Κρήτη συγκεκριμένα, έχει τις απαιτούμενες ξενοδοχειακές υποδομές, καθώς και την σύνδεση με την Ευρώπη για να καλύψει ένα τέτοιο event, αλλά υστερεί σε οδικό δίκτυο. Η απάντηση του ήταν κοφτή και άμεση, δεν μας απασχολεί για την Cayenne.

Πριν λίγα λεπτά δεχθήκαμε την πρόσκληση από την υπεύθυνη marketing και δημοσίων σχέσεων της ελληνικής εταιρίας της Porsche, κα. Μάιρα Πασσιά, να παραβρεθούμε στη συγκεκριμένη παρουσίαση, και έχοντας εμπειρία από το υπάρχον μοντέλο να δούμε πόσο καλύτερο έχει γίνει το γερμανικό SUV, που τα τελευταία 16 χρόνια άλλαξε για πάντα την πορεία της Porsche.

 • manowar

  Τσσσσσσσ.εεεεετσσσεεεε.. στο σημείο που άνθησε ολος ο πολιτισμός της Ευρώπης χε χε χε
  δεν ειμαι τοπικιστης.. Τοπικιστης ειναι αυτος που θαρρει πως ο τοπος του είναι καλύτερος απο την Κρήτη 😀🤣

  • a_f_a

   καλό! :-)

 • Mika

  Γιατι κακολογειτε το οδικο δικτυο της Κρητης, ρε σεις??
  Οι ικανοι στα δυσκολα φαινονται!!
  :p

  • a_f_a

   για τις οφ-ροαντ ικανότητες εντος δρομου μαλλον τη διάλεξαν; :-)

 • μπραβο στην πορσε και μπραβο και στην κρητη … βεβαια η λαρισα πρεπει να εχει ενστασεις …

 • ντικ

  Θα καλέσουν και τον Στάθη τον Στιβακτάκη;

  • manowar

   Τι ειναι αυτος;παταω αυτό που λες και μου βγαζει εναν που κουρεύει προβατινες τι ειναι αυτος και καλα;

 • a_f_a

  ελπιζω να στειλουν αλεξισφαιρες καγιεν.

 • LJ

  Μεγαλεία λέμε!!!!