Η Nissan στην αρχή της εβδομάδας ανακοίνωσε πως προχωρά στην ανάκληση 1,2 εκατ. αυτοκινήτων της στην Ιαπωνία, τα οποία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις των τελικών ελέγχων, μιας και υπέστησαν ελέγχους από μη πιστοποιημένους τεχνικούς.

Η ανάκληση είχε ως αποτέλεσμα οι αρχές της Ιαπωνίας να κάνουν ελέγχους σε 6 εργοστάσια της Nissan και να βρίσκουν σε 5 από αυτά έγγραφα πιστοποίησης τελικών ελέγχων αυτοκινήτων, που έχουν υπογραφεί από από μη πιστοποιημένους τεχνικούς.

Τα ανακληθέντα οχήματα, που είχαν παραχθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2014 και Σεπτεμβρίου 2017, θα επανεξεταστούν από την Nissan. Ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Hiroto Saikawa, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουν ένα μήνα για να διαπιστώσουν την αιτία για τους ατελείς ελέγχους. Η ανάκληση αναμένεται να κοστίσει στη Nissan κοντά στα 25 δισ. γιεν (190 εκατ. ευρώ)

 • SAMURAI-66

  Αυτο που μπορω να σκεφτω σαν σκοπο ειναι το κερδος…η αιωνια αγαπη καθε ανεγκεφαλου…για να κανουν την μεγιστη αυτη ανοησια τους.
  Και εδω θελουν αγριο χαρατσωμα απο της υπηρεσιες ελεγχου του δημοσιου της χωρα τους περα του ποσου που θα υποχρεωθει να καταβαλλει για την ανακληση ωστε να κοπει η ορεξη καθε επομενου παρανομουντα που θα σκεφτει κατι αντιστοιχο

  • manowar

   Ααα.. Εδω δεν φταίει η ρατσα… Φιλε χωρίς παρεξήγηση αλλα εισαι πολυ σαλιο και αλλο τιποτα.. Τρεχεις να δικαιολόγησεις τα παιδιά σου..βεβαια το ξεβρακωμα που χουν φαει οι ιαπωνες απο το γερμανο τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό σε εχου πίκρανει.. Οποτε ειναι για γερμανους φταιει η ρατσα και όποτε είναι για ιαπωνα με το γαντακι.. Να σαι οπαδός ρε.. Σήκωσε το κεφαλι εκεί ψηλά… Κρυφό οπαδε

  • mother1russia

   Ρε η κιτρινη φυλη ειναι η καλυτερη, αγορασε κινεζικα να σωθεις ;p

 • mother1russia

  Καθολου λαμογια οι Ιαπωνες , η κιτρινη φυλη δεν κλεβει ποτε.

 • Mika

  Oργανωμενο το εγκλημα δηλαδη!!!!!

 • Smartass

  Fabricado!!
  Nτου από παντού να μην υπάρχει αντίλογος.
  :D