Σε 5 εργοστάσια της Nissan βρέθηκαν έγγραφα πιστοποίησης από μη πιστοποιημένους τεχνικούς της

Σχετικά άρθρα

Η Nissan στην αρχή της εβδομάδας ανακοίνωσε πως προχωρά στην ανάκληση 1,2 εκατ. αυτοκινήτων της στην Ιαπωνία, τα οποία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις των τελικών ελέγχων, μιας και υπέστησαν ελέγχους από μη πιστοποιημένους τεχνικούς.

Η ανάκληση είχε ως αποτέλεσμα οι αρχές της Ιαπωνίας να κάνουν ελέγχους σε 6 εργοστάσια της Nissan και να βρίσκουν σε 5 από αυτά έγγραφα πιστοποίησης τελικών ελέγχων αυτοκινήτων, που έχουν υπογραφεί από από μη πιστοποιημένους τεχνικούς.

Τα ανακληθέντα οχήματα, που είχαν παραχθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2014 και Σεπτεμβρίου 2017, θα επανεξεταστούν από την Nissan. Ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Hiroto Saikawa, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουν ένα μήνα για να διαπιστώσουν την αιτία για τους ατελείς ελέγχους. Η ανάκληση αναμένεται να κοστίσει στη Nissan κοντά στα 25 δισ. γιεν (190 εκατ. ευρώ)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...