Το πρώτο μεταχειρισμένο Tesla Model 3 πωλείται για 150.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Γενικά στην οικονομία, στο εμπόριο και στην ελεύθερη αγορά οι όροι “προσφορά” και “ζήτηση” είναι όροι αλληλένδετοι, οι σημαντικότεροι, βάσει των οποίων και χαρακτηρίζεται μια αγορά, όχι όμως και απόλυτα. Ο νόμος της αγοράς μας λέει ότι όσο είναι περιορισμένη η προσφορά για ένα καταναλωτικό αγαθό με μεγάλη ζήτηση, τόσο αυξάνεται η τιμή αυτού, και δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο παράδειγμα από το συγκεκριμένο Model 3.

Μέχρι να μπει σε κανονικούς ρυθμούς η παραγωγή του νέου entry-level μοντέλου της Tesla, η προσφορά του είναι περιορισμένη και με τη λίστα αναμονής να αριθμεί τουλάχιστον 400.000 ανθρώπους και 18 μήνες. Αυτό εκμεταλλεύτηκε και κάποιος Αμερικάνος, βάζοντας το αυτοκίνητο του προς πώληση στο Craigslist, ζητώντας 150.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, αυτό είναι το πρώτο μεταχειρισμένο Tesla Model 3, με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει κάτι περισσότερο από 3.200 χλμ. Είναι εξοπλισμένο με την Long Range μπαταρία, που του χαρίζει αυτονομία 500 χλμ., φέρει πανοραμική οροφή, το Premium εσωτερικό, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα και τις ειδικές ζάντες που βελτιώνουν κατά 10% την αυτονομία του.

ΠηγήCraigslist

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...