Λιγουρεύεσαι βόλτα με τα περιπολικά του Dubai; Το Hoverbike γελάει!

Σχετικά άρθρα

Δεκάδες είναι τα supercars και hypercars που απαρτίζουν τον ονειρεμένο στόλο της αστυνομίας του Dubai. Αρκετές φορές μας έχουν τρέξει τα σάλια και θα θέλαμε να μας… συλλάβουν μόνο και μόνο για μια βόλτα, ωστόσο οι Άραβες θεωρούν τα αυτοκίνητα ήδη ξεπερασμένα. Μετά το ιπτάμενο αυτόνομο ταξί, το Dubai θέλει και πάλι να μας εντυπωσιάσει.

Το καταφέρνει μια χαρά, παρουσιάζοντας το Hoverbike. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό όχημα, που μπορεί να πετάει σε ύψος 5 μέτρων, αναπτύσσοντας ταχύτητες μέχρι 70 χιλιόμετρα την ώρα. Μάλιστα, μπορεί να μεταφέρει έως 300 κιλά, με τη διάρκεια πτήσης να είναι 20-25 λεπτά. Το όχημα έχει περάσει ήδη ορισμένες δοκιμές, προκειμένου οι υπεύθυνοι να βεβαιωθούν για την αντοχή του σε ακραίες συνθήκες.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει πλέον στη διάθεσή της και μια έξυπνη μοτοσικλέτα, οποία θα είναι εφοδιασμένη με οχτώ κάμερες, για λήψεις 360°. Η αυτονομία της θα αγγίζει τις οχτώ ώρες και θα μπορεί να κινείται μέχρι 200 χλμ/ώρα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...