O μπαμπάς Stroll πουλάει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για 70 εκατ.

Σχετικά άρθρα

Ο 19χρονος Lance Stroll, που τρέχει στην Formula 1 για λογαριασμό της Williams, δεν κατάφερε να φτάσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μόνο χάρη στις οδηγικές ικανότητες του, αλλά και στα εκατομμύρια του πατέρα του.

Πρόκειται για τον Lawrence Stroll, ένας Καναδός που επιχειρεί στον τομέα της ένδυσης, συμπεριλαμβανομένου των Ralph Lauren και Tommy Hilfiger. Με περιουσία μεγαλύτερη των 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο πατέρας Stroll τρέφει μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα και στο γκαράζ του υπάρχουν μερικά από τα πιο σπάνια και πιο ακριβά αυτοκίνητα του κόσμου.

Επίσης, διαθέτει αρκετά ακίνητα, και ένα από αυτά το έχει βγάλει προς πώληση. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στον 85ο όροφο του ουρανοξύστη One57, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ο μπαμπάς Stroll αγόρασε το διαμέρισμα το 2014, και μετά από μια συθέμελη ανακαίνιση -σύμφωνα με τα δικά του γούστα- που κράτησε δύο χρόνια, το πουλάει για 70 εκατ. δολάρια.

Αυτό διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, έχοντας εμβαδόν 580 τ.μ., και έχει πανοραμική θέα σε όλο το Manhattan, το Central Park, το Άγαλμα της Ελευθερίας, κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...