Ο 19χρονος Lance Stroll, που τρέχει στην Formula 1 για λογαριασμό της Williams, δεν κατάφερε να φτάσει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μόνο χάρη στις οδηγικές ικανότητες του, αλλά και στα εκατομμύρια του πατέρα του.

Πρόκειται για τον Lawrence Stroll, ένας Καναδός που επιχειρεί στον τομέα της ένδυσης, συμπεριλαμβανομένου των Ralph Lauren και Tommy Hilfiger. Με περιουσία μεγαλύτερη των 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο πατέρας Stroll τρέφει μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα και στο γκαράζ του υπάρχουν μερικά από τα πιο σπάνια και πιο ακριβά αυτοκίνητα του κόσμου.

Επίσης, διαθέτει αρκετά ακίνητα, και ένα από αυτά το έχει βγάλει προς πώληση. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στον 85ο όροφο του ουρανοξύστη One57, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ο μπαμπάς Stroll αγόρασε το διαμέρισμα το 2014, και μετά από μια συθέμελη ανακαίνιση -σύμφωνα με τα δικά του γούστα- που κράτησε δύο χρόνια, το πουλάει για 70 εκατ. δολάρια.

Αυτό διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, έχοντας εμβαδόν 580 τ.μ., και έχει πανοραμική θέα σε όλο το Manhattan, το Central Park, το Άγαλμα της Ελευθερίας, κλπ.