Οι αγώνες μπορούν να δημιουργήσουν πολλά συναισθήματα στους οδηγούς, και αυτό είναι ένα μέρος της γοητείας τους. Ανάμεσα στα συναισθήματα αυτά είναι φυσικά και ο θυμός, διότι τα περιστατικά με άλλους οδηγούς είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Κάποιοι οδηγοί επιλέγουν να κρατούν την οργή μέσα τους, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν κάνει αυτοί που θα δούμε τώρα.

Όλα ξεκινούν όταν το αυτοκίνητο με το νούμερο 33 έχει παρατεταμένη επαφή με το μαύρο αγωνιστικό, με αποτέλεσμα να το βγάλει εκτός αγώνα. Στη συνέχεια, ο αγώνας έχει τελειώσει και για τους δύο, αλλά τα οχήματα δεν ακινητοποιήθηκαν όπως θα έπρεπε. Ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου ήταν τόσο θυμωμένος που αποφάσισε να καβαλήσει κυριολεκτικά τον αντίπαλό του, ρισκάροντας να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Το περιστατικό ήταν τόσο σοβαρό, με αποτέλεσμα η αστυνομία να μπαίνει στην πίστα και να τον συλλαμβάνει. Αυτή δεν ήταν η μόνη σύλληψη, μιας και οι αστυνομικοί οδήγησαν στο τμήμα και τον οδηγό του αγωνιστικού με το νούμερο 33, ύστερα από επίθεση και ξυλοδαρμό στον συνάδελφό του.