Η Mitsubishi παρουσιάζει τη νέα στρατηγική της

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο της 45ης έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκιο, η Mitsubishi παρουσιάζει τόσο το e-Evolution concept, όσο και τη νέα στρατηγική της. Στο πλαίσιο μιας πλήρους ανανέωσης της μάρκας– η πρώτη σε επίπεδο τόσο ολοκληρωμένης εταιρικής προσπάθειας επί δύο δεκαετίες σχεδόν – η Mitsubishi επενδύει 4,5 δισ. ευρώ, ξεκινώντας μία διεξοδική διαδικασία, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πλούσια και μοναδική κληρονομιά όσο και τα φιλόδοξα σχέδιά της για το μέλλον, προκειμένου να καταρτίσει μία στρατηγική που πηγάζει από την ουσία της Mitsubishi και ικανοποιεί τις φιλοδοξίες όλων των ενδιαφερομένων – των οδηγών της– εντός και εκτός της Εταιρίας.

Δηλώνοντας καθαρά την προηγμένη δέσμευση της Mitsubishi στην “καινοτομία” και την “ανακάλυψη” με ένα προηγμένο όραμα βιώσιμου μέλλοντος, αυτή η ανανεωμένη στρατηγική της με ονομασία “Ambition to Explore” απαρτίζεται από τέσσερα στοιχεία:

  • Η καταγωγή της Mitsubishi – είναι ένα κομμάτι του DNA της Mitsubishi επί 100 χρόνια, και αποτελεί πηγή έμπνευσης για εργαζόμενους, πελάτες και ευρύτερα ενδιαφερόμενα μέρη, μέσα και έξω από τον κόσμο της MMC.
  • Η “τοποθέτηση” της Mitsubishi απέναντι στην τεχνολογία και τη σχεδίαση – που έχει αποφέρει εμπνευσμένα σχεδιαστικά και προϊοντικά χαρακτηριστικά, με ένα ισχυρό μελλοντικό όραμα για προϊοντική εξέλιξη και βιωσιμότητα.
  • Η “άποψη” της Mitsubishi για την παγκόσμια επιχειρηματικότητα – η φιλοδοξία και η διερεύνηση είναι το κλειδί της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε μία ταχέως κινούμενη παγκόσμια οικονομία, που προσανατολίζεται όλο και περισσότερο στη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη σε έναν συνδεδεμένο κόσμο.
  • Το “δέσιμο” της Mitsubishi με τους πελάτες της – οι οποίοι επιθυμούν να εξελιχθούν και να εκσυγχρονιστούν μέσα από μία μάρκα που τους βοηθά να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους για την οικογένειά τους και τον πλανήτη.

Σαν λογική εξέλιξη της στρατηγική Μάρκας της Mitsubishi Motors, το “Drive your Ambition” είναι το νέο εταιρικό μήνυμα που περιγράφει μία “θέση” της Mitsubishi από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της αυτοκίνητο πριν από έναν αιώνα. Η Mitsubishi προσφέρει φιλόδοξα αυτοκίνητα σε φιλόδοξους οδηγούς επί 100 χρόνια, πρωτοποριακές φιλοσοφίες οχημάτων με εμβληματικά προϊόντα όπως τα Pajero, Lancer Evolution και i-MiEV, δημιουργώντας παράλληλα τεχνολογίες αιχμής που φέρνουν επανάσταση, όπως το bestseller Outlander PHEV. Οι οδηγοί της Mitsubishi έχουν ανακαλύψει νέους ορίζοντες και έχουν κατακτήσει εδάφη που κόβουν την ανάσα. Από τις πιο δύσκολες διαδρομές για τη δημιουργία μιας στιβαρής φήμης, σε απαιτητικές αναδυόμενες αγορές, η MMC προσφέρει οχήματα που επιτρέπουν στους Οδηγούς και εξελίσσονται με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Είναι το πρώτο σλόγκαν μέσα σε μία δεκαετία.

Το “Drive your Ambition” είναι μία ισχυρή δήλωση της συνεχούς δέσμευσης της MMC στις αξίες και φιλοδοξίες των οδηγών της.

  • Διαφοροποιεί την MMC σαν μία πελατοκεντρική δύναμη στον τομέα της παγκόσμιας μετακίνησης.
  • Θα εμπνεύσει και θα κατακτήσει τους Οδηγούς σε ένα βαθύτερο, πιο συναισθηματικό επίπεδο.
  • Θα παροτρύνει το δυναμικό της Εταιρίας να ανανεώσει την Περιπετειώδη και Προοδευτική νοοτροπία της για την επόμενη 100ετία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...

Nissan και Mitsubishi διερευνούν μελλοντικές υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

Η Nissan και η Mitsubishi υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την διερεύνηση μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας σε υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με...

Το Mitsubishi Pajero επιστρέφει

Η Mitsubishi σταμάτησε την παραγωγή του Pajero το 2019, αλλά δημοσίευμα από την Ιαπωνία θέλει την εταιρία να επαναφέρει το μοντέλο στην αγορά. Επικαλούμενο...