Mitsubishi e-Evolution concept, η μετεξέλιξη των Evo

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο παρουσιάζει στο κοινό το e-Evolution concept, ένα πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV που μας δείχνει το πως θα είναι το μελλοντικό Evo μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας.

Το πρωτότυπο φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi, την Robus & Ingenious που έχει την ανανεωμένη Dynamic Shield γρίλια, μεγάλες εισαγωγής και κεκλιμένη γραμμή οροφής. Οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα, υπάρχουν κάμερες αντί για καθρέπτες και στο εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει τέσσερις ενήλικες.

Ο πίνακας οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας συνυπάρχουν σε μια τεράστια οθόνη, ενώ πάνω από το φουτουριστικό τιμόνι υπάρχει μια ακόμη ψηφιακή οθόνη. Στη κεντρική κονσόλα υπάρχουν κουμπιά αφής, περιστροφικοί διακόπτες και μια ακόμη οθόνη. Το πρωτότυπο κάνει χρήση τεχνητής νοημοσύνης, διαθέτει προηγμένη συνδεσιμότητα και υπηρεσίες cloud.

Η Mitsubishi ήταν φειδωλή σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου της, αναφέροντας μόνο πως παίρνει κίνηση από τρεις “δυναμικούς” ηλεκτροκινητήρες, ένας τοποθετημένος στον μπροστά άξονα και δύο στον πίσω. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του πρωτότυπου είναι οι ηλεκτρικά ελεγχόμενες δαγκάνες των φρένων που λειτουργούν καλύτερα και ανταποκρίνονται γρηγορότερα σε σχέση με τις υδραυλικές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...