Από το πίσω μέρος του grid θα ξεκινήσουν οι Alonso και Vandoorne

Σχετικά άρθρα

Προς το τέλος της σεζόν χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον βαδίζει η McLaren. Η ένατη θέση στους κατασκευαστές έχει κλειδώσει και η βρετανική ομάδα κοιτάει ήδη το 2018, όταν και θα ξεκινήσει η νέα σχέση της με τη Renault. Προς το παρόν, τα μονοθέσια των Βρετανών έχουν στο πίσω μέρος κινητήρες της Honda και στο Μεξικό θα πληρώσουν για πολλοστή φορά το τίμημα.

Τόσο ο Fernando Alonso όσο και ο Stoffel Vandoorne θα έχουν νέους κινητήρες, με αποτέλεσμα να δεχθούν πολλές θέσεις ποινής -πιθανότατα 35- στην εκκίνηση της Κυριακής. Έτσι, και οι δύο θα ξεκινήσουν από το πίσω μέρος του grid, με τον Ισπανό να λέει πως είναι η καλύτερη ευκαιρία για αλλαγή, αφού η πίστα δεν ταιριάζει στην MCL32.

Δυστυχώς, πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ξανά τον κινητήρα, έτσι θα ξεκινήσουμε από το πίσω μέρος. Πιθανώς αυτή η πίστα δε θα είναι η τέλεια για το πακέτο μας, οπότε δεν περιμένουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί εδώ, συνεπώς είναι το καλύτερο μέρος για να πάρουμε ποινή, κι ελπίζουμε να μας βοηθήσει αυτό στη Βραζιλία και το Abu Dhabi. Από τη στιγμή που ξεκινάς τελευταίος, είναι καλύτερο να ξεκινάς τελευταίος με φρέσκα όλα τα στοιχεία, επομένως υποθέτω ότι θα έχουμε πολλά απ’ αυτά.

Παρόμοιες οι δηλώσεις και του Βέλγου, εξηγώντας ότι οι μηχανικοί θα εστιάσουν στην προετοιμασία για τον αγώνα, ελπίζοντας ότι ο φρέσκος κινητήρας θα τους βοηθήσει για τη Βραζιλία και το Abu Dhabi.

Πιστεύω ότι για ‘μένα θα είναι εντελώς νέο power unit, δηλαδή 35 θέσεις ποινή. Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για ‘μάς όσον αφορά την απόδοση, και από την αρχή σχεδιάζαμε να έχουμε εδώ νέους κινητήρες, για να είμαστε καλά στους δύο τελευταίους αγώνες, εκεί όπου ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ξέρω πώς να συμβιβαστώ με την κατάσταση τώρα. Αυτό αλλάζει την προσέγγιση για το 3ήμερο, επειδή δεν εστιάζεις απαραίτητα στις κατατακτήριες, περισσότερο κάνεις προετοιμασία για τον αγώνα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...