Στη φετινή SEMA οι άνθρωποι της Ringbrothers παρουσιάζουν δύο υπέροχα restomod. Το πρώτο είναι ένα AMC Javelin που φορά τον 6,2-λίτρων Hellcat V8 κομπρεσοράτο κινητήρα ο οποίος χάρη στον 4,5-λίτρων κομπρέσορα και στις άλλες βελτιώσεις, αποδίδει 1.000 άλογα, μια αύξηση της ιπποδύναμης της τάξεως σχεδόν των 300 ίππων.

Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.304 κιλά και διαθέτει HRE ζάντες, μεγάλα φρένα, είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες και δεν θα πω ψέμματα. Το θέλω όπως είναι στο γκαράζ μου.

Η δεύτερη δημιουργία είναι ένα Dodge Charger του 1969. Φορά πολλά Mopar αξεσουάρ και χρειάστηκαν 4.700 εργατοώρες για να δημιουργηθεί. Το μήκος του έχει μειωθεί κατά 5 εκατοστά, ενώ το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 7,5 εκατοστά.

Φέρει νέα πίσω πάνελ, νέα ανάρτηση, νέο υποπλαίσιο, αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης, ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και 19″ ζάντες της HRE που κρύβουν τα νέα φρένα της Baer με εξαπίστονες δαγκάνες. Κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 Hemi 6,4-λίτρων κινητήρας που συναντάμε στο νέο Dodge Charger και έχει βελτιωθεί από την Wegner Motorsports. Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις, νέα όργανα και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.