Την επιλογή του Kvyat εξετάζει η Williams για το 2018

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μερικούς μήνες, η Williams ψάχνει τον team-mate του Lance Stroll για το 2018. Η ομάδα του Grove εργάζεται πολύ σχολαστικά στην επιλογή της, χωρίς κάποιος οδηγός να είναι μέχρι στιγμής το φαβορί. Ο Robert Kubica είναι ανάμεσα στις επιλογές των Βρετανών, παρόλο που ο Felipe Massa πιστεύει ότι ο Πολωνός θα έχει προβλήματα, και τώρα ένας ακόμα οδηγός προστίθεται στη λίστα της Williams.

Πρόκειται για τον Daniil Kvyat, ο οποίος έτρεξε τον τελευταίο του αγώνα στο Austin, χάνοντας στη συνέχεια την υποστήριξη της Red Bull. Έτσι, ο Ρώσος είναι ελεύθερος για την επόμενη σεζόν, και ο Paddy Lowe, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, λέει ότι είναι ένας οδηγός που αξίζει την προσοχή τους, όσο συνεχίζονται οι συνομιλίες με τον Massa.

Όπως είπα και στο Austin, εξετάζουμε όλους τους οδηγούς που δεν έχουν συμβόλαιο. Αυτό είναι γεγονός. Ο Kvyat είναι αξιοσέβαστος οδηγός, οπότε θα πρέπει να είναι στο σκηνικό. Μιλάμε συνεχώς με τον Felipe και θα δούμε πού θα καταλήξουμε. Υπάρχουν όλα τα σενάρια. Είναι  κάτι που διαχειριζόμαστε εσωτερικά. Οι σχέσεις μεταξύ των οδηγών και των ομάδων είναι δυστυχώς πάντα έντονες.

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν δουλεύαμε πάνω σε κάτι, το κάναμε ιδιωτικά. Στη Formula 1, τα πράγματα παίρνουν πολύ περισσότερη δημοσιότητα και αυτό το κάνει πιο αμήχανο απ’ ό,τι θα θέλαμε. Αλλά, ο Felipe είναι ένα σπουδαίο παιδί, έχει πολύ καλή σχέση με τη Williams και υπάρχει απόλυτος σεβασμός και από τους δύο πλευρές. Όπου κι αν καταλήξουμε, θα γίνει σε καλό κλίμα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...