Εδώ και μερικούς μήνες, η Williams ψάχνει τον team-mate του Lance Stroll για το 2018. Η ομάδα του Grove εργάζεται πολύ σχολαστικά στην επιλογή της, χωρίς κάποιος οδηγός να είναι μέχρι στιγμής το φαβορί. Ο Robert Kubica είναι ανάμεσα στις επιλογές των Βρετανών, παρόλο που ο Felipe Massa πιστεύει ότι ο Πολωνός θα έχει προβλήματα, και τώρα ένας ακόμα οδηγός προστίθεται στη λίστα της Williams.

Πρόκειται για τον Daniil Kvyat, ο οποίος έτρεξε τον τελευταίο του αγώνα στο Austin, χάνοντας στη συνέχεια την υποστήριξη της Red Bull. Έτσι, ο Ρώσος είναι ελεύθερος για την επόμενη σεζόν, και ο Paddy Lowe, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, λέει ότι είναι ένας οδηγός που αξίζει την προσοχή τους, όσο συνεχίζονται οι συνομιλίες με τον Massa.

Όπως είπα και στο Austin, εξετάζουμε όλους τους οδηγούς που δεν έχουν συμβόλαιο. Αυτό είναι γεγονός. Ο Kvyat είναι αξιοσέβαστος οδηγός, οπότε θα πρέπει να είναι στο σκηνικό. Μιλάμε συνεχώς με τον Felipe και θα δούμε πού θα καταλήξουμε. Υπάρχουν όλα τα σενάρια. Είναι  κάτι που διαχειριζόμαστε εσωτερικά. Οι σχέσεις μεταξύ των οδηγών και των ομάδων είναι δυστυχώς πάντα έντονες.

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν δουλεύαμε πάνω σε κάτι, το κάναμε ιδιωτικά. Στη Formula 1, τα πράγματα παίρνουν πολύ περισσότερη δημοσιότητα και αυτό το κάνει πιο αμήχανο απ’ ό,τι θα θέλαμε. Αλλά, ο Felipe είναι ένα σπουδαίο παιδί, έχει πολύ καλή σχέση με τη Williams και υπάρχει απόλυτος σεβασμός και από τους δύο πλευρές. Όπου κι αν καταλήξουμε, θα γίνει σε καλό κλίμα.

 • Kalathakia

  Πάνω που έλεγα πως ευτυχώς δεν θα ξαναδούμε την ρώσικη τορπίλη στο grid της F1!

 • ετοιμος για ειδικες αποστολες οποτε και αν χρειαστει …

 • δηλαδη οταν τον απολυσει η williams…θα ξανακανει νικη ο ΜΑΧ ???? ΛΟΛ

 • Giannisk

  Χάθηκαν οι οδηγοί? Δεν υπάρχει κάποιος άλλος. Τον καταστροφέα σκέφτονται?

 • Mitsos Ribopaido

  Φερτε maldonado ΝΑ ξαναπάρετε νικη ρε ταγάρια!

  • Anestis Genk

   forza maldo!

 • Anestis Genk

  Για μένα ο Κούμπιτσας είναι μονόδρομος