Χθες, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, σημειώθηκε ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Όπως θα δεις στο video, ο οδηγός ενός αγωνιστικού κατά την εκκίνηση, είχε επαφή με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να πέσει πάνω στους θεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή τον αγώνα.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ανηλίκους 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και έναν άνδρα 38 ετών. Τα άτομα μεταφέρθηκαν έγκαιρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς και είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αθλητικού Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. :

Κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, και ειδικότερα του δεύτερου αγώνα της Κατηγορίας Τουρισμού, το αυτοκίνητο με το Νο28 (Χασάπης Τρύφωνας, Citroen AX Maxi/E11) μετά από επαφή με άλλο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εκκίνησης παρέκκλινε της πορείας του και παρέσυρε τη σειρά προστατευτικών κιγκλιδωμάτων.

Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια” δύο ανήλικοι 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών. Καθώς αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των ιατρών του Νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι πληροφορίες μέχρι ώρας αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι θα διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η 47χρονη και ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Το Αθληηικό Σωμαηείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωσης μόλις υπάρξει επίσημη ανακοίνωση των ιατρών του νοσοκομείου.