Η Lexus κάνει το RX πιο…“Sport”

Σχετικά άρθρα

H Lexus ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της επταθέσιας έκδοσης του RX, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles, αλλά παράλληλα η premium ιαπωνική εταιρία ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της Sport έκδοσης του μοντέλου.

Αυτή θα είναι διαθέσιμη με όλα τα κινητήρια σύνολα του μεγάλου SUV, δηλαδή τα RX 450h, RX 300, και RX 350, με τις αλλαγές τις Sport έκδοσης να εντοπίζονται στην εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Executive και περιλαμβάνει 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος μαύρου χρώματος, μαύρα καλύμματα καθρεπτών, μαύρη γρίλια και περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το RX Sport διακοσμείται με διάφορες λεπτομέρειες σε ασημί χρώμα, ενώ διαθέσιμες είναι και οι δερμάτινες επενδύσεις αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση. Ακόμα υπάρχει premium ηχοσύστημα 9 ή 12 ηχείων της Pioneer, όπως και οθόνη 8 ή 12,3 ιντσών του Lexus Media Display.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...