Δοκιμές με μονοθέσιο LMP2 έκανε ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Η φετινή σεζόν της Formula 1 δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, όμως ο Fernando Alonso έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το 2018. Όχι απαραίτητα για τη Formula 1, αφού θα συμμετάσχει στις 24 ώρες της Daytona στις 27-28 Ιανουαρίου, ενώ είναι πιθανή η συμμετοχή του στις 24 ώρες του Le Mans. Έτσι, μετά τη δοκιμή του LMP1 της Toyota, ο οδηγός της McLaren μπήκε και σε μονοθέσιο της κατηγορίας LMP2.

Ο 36χρονος κάθισε πίσω από το τιμόνι της Ligier JS P217, αγωνιστικό της United Autosports στην πίστα του Aragon, ενώ θα πραγματοποιήσει ξανά δοκιμές στις 5-7 Ιανουαρίου, τρεις βδομάδες πριν από τον πρώτο του 24ωρο αγώνα. Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε σχετικά:

Είχα ένα σπουδαίο τεστ με την United Autosports. Προφανώς, είμαστε σε ένα πραγματικά σφιχτό πρόγραμμα από τώρα μέχρι και την Daytona, αλλά ήταν ωραίο να οδηγώ ένα τέτοιο αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Υπάρχουν αρκετοί διακόπτες και πράγματα για να μελετήσω, οπότε ήταν σημαντικό να κάνω αυτό το αρχικό shakedown πριν από την Daytona, έτσι μπορούσα να μάθω πλήρως το μονοθέσιο.

Είμαι χαρούμενος με όλα. Η αίσθηση του αυτοκινήτου ήταν εξαιρετική και η ομάδα ήταν φανταστική. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι υπέροχη, σαν μια μεγάλη οικογένεια, οπότε σήμερα ήταν τρομερά. Δεν μπορώ να περιμένω για την Daytona.

Μετά από τα LMP1 και LMP2, ο Alonso θα επικεντρωθεί πλέον στην προετοιμασία για το Abu Dhabi, που θα είναι και το τελευταίο Grand Prix της σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin παρουσιάζει τη νέα Vantage GT4

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένες Vantage και Vantage GT3, η Aston Martin αποκάλυψε σήμερα την αντίστοιχη GT4 αγωνιστική έκδοση του μοντέλου. Αυτή είναι...

Ford: Σε καλό δρόμο οι εργασίες με την Red Bull

Η Ford Performance προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων σχετικά με τις αγωνιστικές της δραστηριότητες. Αρχικά μίλησε για την επιστροφή της στη Formula 1, με...

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix για το NASCAR

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει για πρωτάθλημα του NASCAR, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές...
Autoblog.gr