Η τετρακίνηση γίνεται στάνταρ στα Tesla Model S και Model X

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με την Tesla, από εδώ και στο εξής, τα Model S και Model X θα έχουν στον βασικό εξοπλισμό τους το σύστημα τετρακίνησης, μιας και θα διαθέτουν δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα.

Σύμφωνα με την Tesla, το σύστημα τετρακίνησης βελτιώνει την πρόσφυση αλλά και την επιτάχυνση. Έτσι το μοναδικό πισωκίνητο μοντέλο της Tesla που μπορεί κανείς να αγοράσει σήμερα είναι το Model 3, το οποίο και αυτό στο μέλλον θα προσφέρεται ως τετρακίνητο.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla αναπτύσσει ένα σύστημα προθέρμανσης της μπαταρίας προκειμένου να μειώσει όσο γίνεται την πτώση της απόδοσης της, όταν υπάρχουν κρύες καιρικές συνθήκες. Η προθέρμανση θα γίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε φάση φόρτισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...