Τα δέκα καλύτερα supercars των ’00s

Σχετικά άρθρα

’00s. Naughties ή Zeros. Η δεκαετία που όπως είναι απολύτως φυσικό, έχουμε πιο “φρέσκια” στο μυαλό μας. Τα χρόνια της ευημερίας, του ευρώ και του internet. Η δεκαετία που ξεκίνησε με την επίθεση στους δίδυμους πύργους και έκλεισε με την επιδημία του H1N1, όμως δεν είχε μόνο καταστροφές, τρομοκρατία και δυστυχία – ειδικά αν μιλάμε για το αυτοκίνητο. Η δεκαετία του ’00 έκανε τα αυτοκίνητα κινούμενους υπολογιστές, και είδε τα υβριδικά οχήματα να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή.

Η δεκαετία του ’00 επίσης μας έδωσε πολλά υπεραυτοκίνητα. Κάποια φορούσαν τα αναμενόμενα σήματα ενώ κάποια άλλα, ήρθαν απρόσμενα. Για εμένα, η συγκεκριμένη δεκαετία, ήταν αυτή της ενηλικίωσης και τα αυτοκίνητα που υπάρχουν σε αυτή τη λίστα, είναι αυτοκίνητα που όπως λέω κάθε φορά, με σημάδεψαν. Είτε με τον ήχο τους, είτε με την εμφάνιση τους, είτε με την ιστορία τους. Δεν έχει σημασία ο τρόπος, αλλά το γεγονός ότι εντυπώθηκαν στο μυαλό μου και δύσκολα θα χάσουν την θέση τους.

Στο παρακάτω video της Donut Media θα δεις τα δέκα καλύτερα για τα οποία προσωπικά δεν έχω πολλές διαφωνίες.

Εσύ συμφωνείς με τη λίστα; Θα έβαζες κάποιο άλλο;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...