Τέλος για το Chevrolet Volt το 2022

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, η Chevrolet θα καταργήσει το Volt το 2022 προκειμένου να στραφεί σε SUVs και crossovers.

Η GM σκέφτεται να καταργήσει 5 σεντάν μοντέλα της μετά το 2020. Πρόκειται για τα Chevrolet Volt, Buick LaCrosse, Cadillac XTS, Chevrolet Impala και Chevrolet Sonic. Τα Buick LaCrosse, Chevrolet Impala, Cadillac CT6 και Chevrolet Volt κατασκευάζονται στο εργοστάσιο Hamtramck της GM στο Ντιτρόιτ, με τις πωλήσεις τους κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους να παρουσιάζουν πτώση της τάξεως του 32%. Οι αναφορές θέλουν τη σημερινή γενιά του Volt να παραμένει στην αγορά μέχρι το 2022 και τότε να αντικαθίσταται είτε από ένα plug-in crossover, είτε από ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover. Πολλά crossovers ετοιμάζει και η Cadillac, μιας και οι πωλήσεις του XT5 δείχνουν πως το κοινό διψάει για τέτοιου είδους οχήματα.

Κατά τους πρώτους έντεκα μήνες του 2017, η Chevrolet πούλησε σχεδόν 25.000 Volt στις ΗΠΑ. Απώτερος στόχος της GM είναι έως το 2023 να κυκλοφορήσει στην αγορά περισσότερα από 20 ηλεκτρικά μοντέλα.

ΠηγήGM Authority

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...