H SsangYong παρουσίασε το νέο pickup της, το Rexton Sports

Σχετικά άρθρα

Νέο μοντέλο στην γκάμα της Νοτιοκορεάτικης αυτοκινητοκινητοβιομηχανίας, με το Rexton Sports να είναι ένα pickup το οποίο τοποθετείται πάνω από το Musso, έχοντας παρόμοιο μέγεθος με το Ford Ranger.

Η εσωτερική του ονομασία είναι Q200, με το τελευταίο SsangYong να βασίζεται στην τελευταία γενιά του Rexton. Το Rexton Sports είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στη Νότιο Κορέα, με την τιμή του να ξεκινά από τα 23.500.000 won (€18.350) και φτάνει μέχρι τα 30.900.000 won (€24.100).

Κάνει χρήση του νέου πλαισίου (τύπου σκάλας) του νέου Rexton, το οποίο για πρώτη φορά στον κόσμο χρησιμοποιεί ατσάλι υπέρ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa. Παράλληλα, κάνει χρήση κατά 63% εξελιγμένου ατσαλιού υψηλής αντοχής, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος.

Στον εμπρός άξονα διαθέτει διπλά ψαλίδια, ενώ πίσω πολλαπλών συνδέσμων. Κίνηση παίρνει από τον 2,2-λίτρων turbodiesel απόδοσης 178 ίππων με 400 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω τους 4-Tronic 4WD συστήματος, το οποίο προαιρετικά διαθέτει κλείδωμα διαφορικού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...