H VW κατοχύρωσε το όνομα Amarok στην Αμερική. Ετοιμάζει την κυκλοφορία του;

Σχετικά άρθρα

H γερμανική εταιρία υπέβαλε πρόσφατα αίτηση για την κατοχύρωση του ονόματος Amarok στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, κάτι που ενδεχομένως σηματοδοτεί την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει το δημοφιλές pickup της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η αγορά των Η.Π.Α. είναι η μεγαλύτερη για τα μεγάλα pickup (λέγε με Ford F-150, Chevrolet Silverado, Ram 1500 κλπ.), αλλά τελευταία υπάρχει υψηλή ζήτηση και για τα μεσαίου μεγέθους pickup. Γι’αυτό εξάλλου η Ford θα παρουσιάσει εκεί σύντομα το νέο Ranger, με την Chevrolet να έχει ήδη το Colorado, ενώ η Jeep ετοιμάζει το Wrangler pickup (ή όπως αλλιώς ονομαστεί).

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η VW κατοχυρώνει το όνομα Amarok στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που σημαίνει ότι αυτό έγινε είτε για να μην δώσει την ευκαιρία σε κάποια άλλη εταιρία να πάρει το όνομα, είτε γιατί όντως σκοπεύει να κυκλοφορήσει το pickup της.

Εάν τελικά γίνει αυτό, η Volkswagen θα έχει πολύ δύσκολο έργο να πείσει τους Αμερικάνους να αγοράσουν ένα γερμανικό premium pickup, καθώς αυτοί παραδοσιακά αγοράζουν από τους καθιερωμένους Αμερικάνους “παίκτες” pickup.

Πηγήmotrolix

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...