Η ;Genesis, σαν ξεχωριστή πολυτελής εταιρία, βρίσκεται στην αγορά σχεδόν δύο χρόνια, με το παρακλάδι της Hyundai να θέλει σιγά-σιγά να αποκοπεί από την μητρική της εταιρία. Για αυτό το λόγο έχει ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει το δικό της δίκτυο αντιπροσωπειών, και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του πρώτου της καταστήματος.

Αυτό θα ανοίξει τον Ιούνιο στη Σεούλ, στην περιοχή Gangnam, και θα έχει εμβαδόν 1.300 τ.μ. Όλες οι αντιπροσωπείες που θα ανοίξουν σε όλο τον κόσμο τους επόμενους μήνες και χρόνια, θα έχουν σαν πρότυπο την διώροφη εγκατάσταση της Σεούλ, και μέσα σε αυτές ο πελάτης θα βρίσκει ένα οικείο περιβάλλον, που περιγράφεται ως ιδιωτικό και προσωπικό περιβάλλον, που θα ενισχύει την αλληλεπίδραση μεταξύ πελάτη και προϊόντος.

Υπάρχει, επίσης, ένας χώρος που χρησιμεύει ως σημείο για test drive, με ένα σύστημα επαυξημένης/εικονικής πραγματικότητας να βοηθά τους οδηγούς να οδηγήσουν πέντε διαφορετικές διαδρομές γύρω από την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, τις Urban Green, Urban Highway, Dynamic, K-Road, και το Short Course.

Επί του παρόντος, η Genesis πουλά τα μοντέλα της μέσω των αντιπροσωπειών της Hyundai. Η εταιρία που σήμερα πουλά δύο σεντάν μοντέλα (G90 και G80) και ετοιμάζει και το G70, θέλει μέσα στα επόμενα χρόνια να προσφέρει στο κοινό ένα κουπέ και τρία SUV, με το μικρότερο crossover να κυκλοφορεί το 2021.

Όπως είπε ο γενικός διευθυντής της μάρκας, Erwin Raphael, έχουν λάβει παράπονα από πελάτες που θέλουν να αγοράσουν ένα πολυτελές μοντέλο της Genesis, αλλά δεν το κάνουν, επειδή πρέπει να πάνε σε αντιπροσωπείες της Hyundai. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Raphael, είναι δύσκολο να συνυπάρχουν οι δύο “πολιτισμοί”. Έτσι η Genesis θέλει μέχρι το τέλος του 2020 να πουλά τα μοντέλα της σε αποκλειστικά δικές της αντιπροσωπείες, είτε σε διαφορετικά κτίρια αντιπροσωπειών της Hyundai, που θα πωλούν μονάχα μοντέλα της Genesis.