Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν απαγόρευσε τις γυναίκες να οδηγούν

Σχετικά άρθρα

Ο Gurbanguly Berdimuhamedow, ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν, που την περασμένη εβδομάδα απαγόρευσε να κυκλοφορούν στην χώρα του μαύρα αυτοκίνητα, τώρα ανακοίνωσε πως απαγόρευσε τις γυναίκες να οδηγούν οποιοδήποτε όχημα.

Ο Berdimuhamedow που πιστεύει πως το λευκό χρώμα φέρνει καλή τύχη, έχει ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές να εντοπίζουν τις γυναίκες οδηγούς και να τους αφαιρούν τα διπλώματα οδήγησης, αλλά και να κατάσχουν τα αυτοκίνητα τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών του Τουρκμενιστάν δήλωσε πως η απαγόρευση πάρθηκε επειδή όπως υποστηρίζει, τα περισσότερα τροχαία στη χώρα του, συμβαίνουν εξαιτίας των γυναικών και έτσι ο ο Πρόεδρος αποφάσισε την απαγόρευση προκειμένου να “διορθώσει την κατάσταση”.

ΠηγήAkipress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...