H BMW σκέφτεται την cabrio έκδοση του Χ2

Σχετικά άρθρα

Την μόδα των ανοιχτών εκδόσεων των SUV την ξεκίνησε η Nissan με το Murano Crosscabriolet, αλλά τελικά δεν έπεισε και καταργήθηκε μόλις με 4 χρόνια καριέρας. Ακολούθησε η Land Rover με το Range Rover Evoque Convertible, το οποίο έχει καλύτερη τύχη, κάτι που φαίνεται ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον της BMW για ένα αντίστοιχο μοντέλο.

Σύμφωνα με ισπανικές αναφορές, η γερμανική εταιρία εξετάζει την convertible έκδοση του νέου X2, ως απάντηση στο βρετανικό μοντέλο. Η BMW πιστεύει ότι οι πελάτες της θα δουν θετικά τόσο μια coupe έκδοση του νέου crossover της εταιρίας, όσο και το X2 convertible.

Όσον αφορά τις εκδόσεις, η BMW θα προσθέσει μελλοντικά έναν βασικό κινητήρα με την κίνηση να μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, καθώς και έναν δυνατό 2,0-λίτρο βενζίνης. Αυτός θα αποτελεί μια εξελιγμένη έκδοση του σημερινού B48, με την κωδική του ονομασία να είναι B48A20T1, και η έκδοση που θα τον φοράει θα είναι η X2 sDrive35i. Η απόδοση του αναμένεται να είναι γύρω στα 300 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Πηγήmotor.es

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...