Η Kia κάνει το ντεμπούτο της στην Ινδία με ένα νέο concept

Σχετικά άρθρα

Η κορεάτικη εταιρία έδωσε δύο teaser φωτογραφίες για το νέο SUV concept που θα παρουσιάσει σε μια εβδομάδα από σήμερα στην έκθεση Auto Expo, στο Νέο Δελχί. Το ονομάζει SP Concept, και φαίνεται να είναι ένα συμπαγές crossover, το οποίο η Kia θα εξελίξει αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, κάτι που σηματοδοτεί παράλληλα το ντεμπούτο της εταιρίας στη συγκεκριμένη αγορά.

H Kia το χαρακτηρίζει ως “ένα τολμηρό και κομψό concept, που συνδυάζει την εξεζητημένη ομορφιά, την πρωτοποριακή τεχνολογία και την υψηλή λειτουργικότητα σε ένα μικρό SUV, που εμπνέεται από την ινδική κληρονομιά.”

Τέλος, η εταιρία θα έχει στο περίπτερο της και όλη την γκάμα των παγκόσμιων μοντέλων της, 16 τον αριθμό. Από ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μέχρι και το Stinger.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...