Πόσο καλό είναι το Lincoln Navigator;

Σχετικά άρθρα

Καταρχήν για να σε βάλω στο κλίμα, η τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της αμερικάνικης εταιρίας είναι στα “κυβικά” του Cadillac Escalade. Για να καταλάβεις το μέγεθος του Navigator, το μήκος του φτάνει τα 5.347 χλστ. (5.672 χλστ. στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο), το πλάτος του τα 2.002 χλστ., και το ύψος του τα 1.989 χλστ., ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 3.099 ή 3.327 χλστ., ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Η Lincoln παρουσίασε το νέο της μοντέλο στην περσινή έκθεση της Νέας Υόρκης, με την κυκλοφορία του να έχει ξεκινήσει πριν μερικές εβδομάδες. Η έκδοση παραγωγής του Navigator concept είναι πιο πολυτελής από ποτέ, με το σώμα του να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με το βάρος του να μειώνεται κατά 90 κιλά. Κίνηση παίρνει από έναν twin-turbocharged V6 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων, με αυτόν να συνδυάζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford, και μπορείς να δεις ένα review του στο παραπάνω video.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...