Η Polestar ετοιμάζει ηλεκτρικά σεντάν και SUV

Σχετικά άρθρα

Η Polestar τον περασμένο Οκτώβριο παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο, το “1” και σύμφωνα με τον CEO της, τον Thomas Ingenlath, η εταιρία ετοιμάζει και το Polestar 2, ένα σεντάν ηλεκτρικό μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model 3. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα βασίζεται στην CMA πλατφόρμα της Volvo και αναμένεται στην αγορά στα μέσα του 2019.

Ο Ingenlath είπε επίσης πως το Polestar 3, ένα SUV/crossover που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020/2021, θα βασίζεται στην αμιγώς ηλεκτρική πλατφόρμα SPA 2, με το Polestar 2 να αναμένεται να κοστίζει περί τις 40.000 ευρώ. Τα μοντέλα της Polestar θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο που ετοιμάζει η εταιρία στη Κίνα.

H Polestar σκέφτεται παράλληλα να αυξήσει την παραγωγή του Polestar 1, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κατασκευάζει 500 Polestar 1 ανά χρόνο, ώστε σε βάθος τριετίας να κατασκευάσει 1.500.

ΠηγήCNET

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...