Lamborghini Gallardo Superleggera και McLaren 650S διαλύθηκαν μετά από ατυχήματα

Σχετικά άρθρα

Μεθυσμένος 31χρονος οδηγός μιας Lamborghini Gallardo Superleggera, έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από ένα τροχόσπιτο στην πόλη Κόστα Μέσα της Καλιφόρνια. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αστυνομικό τμήμα της πόλης, με τον οδηγό και τον συνεπιβάτη της Gallardo να τραυματίζονται ελαφρά.

Σε έναν αυτοκινητόδρομο της Κολομβίας από την άλλη, μια McLaren 650S, μια Porsche Boxster S, μια AMG GT S και ένα Toyota Land Cruiser Prado ενεπλάκησαν σε ατύχημα.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως το ατύχημα προκλήθηκε όταν ένας από τους οδηγούς άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας που σε συνδυασμό με τις υγρές συνθήκες και την μεγάλη ταχύτητα που κινούνταν τα οχήματα, είχε ως αποτέλεσμα και τα 4 αυτοκίνητα να υποστούν σοβαρές ζημιές. Από το περιστατικό, τραυματίστηκαν ορισμένοι οδηγοί και επιβάτες, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, με την κατάστασή τους να μην είναι κρίσιμη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...