H Porsche εξετάζει την αύξηση παραγωγής του Mission E

Σχετικά άρθρα

Η Porsche ετοιμάζεται προκειμένου το 2019 να ξεκινήσει την παραγωγή του Mission E και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Albrecht Reimold, διευθυντής παραγωγής της εταιρίας είπε πως έχουν βάλει ως αρχικό στόχο τις 20.000 μονάδες ετησίως, με αρχική τιμή τις €65.000 με €75.000, αλλά μπορούν να αυξήσουν το νούμερο αυτό, αν υπάρξει η ζήτηση. Το Mission E θα έχει κύκλο ζωής 5-7 ετών και θα προσφέρεται σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και απόδοσης.

Φαίνεται, όμως, ότι ακόμα και πριν βγει στους δρόμους, το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Porsche συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών υποψήφιων πελατών της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, η Porsche εξετάζει την αύξηση της ετήσιας παραγωγής του αυτοκινήτου πάνω από τα προαναφερθέντα επίπεδα, εξαιτίας της ζήτησης για αυτό.

Ακόμα, η εταιρία αναφέρει ότι η επένδυση για την εξέλιξη και την παραγωγή των νέων ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών προτάσεων της φίρμας πρόκειται να ξεπεράσει τα €6 δισ. μέχρι το 2022.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...