To Tesla Roadster δείχνει πολύ εντυπωσιακό από κοντά

Σχετικά άρθρα

Πριν τρεις μήνες, η Tesla αποκάλυψε τη δεύτερη γενιά του Roadster, με το νέο sport μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας να αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Ένα από τα πρωτότυπα του μοντέλου βρίσκεται ως έκθεμα στα κεντρικά γραφεία της Tesla, στο Palo Alto, της California, κάνοντας μια σπάνια εμφάνιση.

Οι φωτογραφίες μας δείχνουν τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του αυτοκινήτου, με την εταιρία να υπόσχεται πως θα είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην επιτάχυνση. Το μοντέλο διαθέτει φρέσκια, όμορφη και επιθετική σχεδίαση, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της εταιρίας του Elon Musk, ενώ είναι σε θέσει να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 1,9 δευτερόλεπτα, όπως είχε υποσχεθεί ο Musk, τα 0-160 χλμ/ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα, το 400αρι σε 8,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα άνω των 402 χλμ/ώρα!

Θα φορά μια μπαταρία 200 kWh ικανή να του χαρίσει αυτονομία 1000 χλμ, ενώ αναμένεται να κοστίζει 200.000 δολάρια. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγήreddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hertz χρέωσε με 277 δολάρια για βενζίνη πελάτη της που νοίκιασε ένα Tesla Model 3

Η επιστροφή ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με γεμάτο το ρεζερβουάρ καυσίμων έχει γίνει πραγματικότητα για πολλούς ταξιδιώτες, αλλά τι συμβαίνει όταν κάποιος νοικιάζει ένα ηλεκτρικό...

Νέο Volkswagen California

Το νέο California παρουσίασε η Volkswagen, με το μοντέλο να βασίζεται στο Multivan T7 και να έχει μήκος 5,17 μέτρα, 27 εκατοστά μακρύτερο από...