Ο David Brabham, ο γιος του Sir Jack Brabham, τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, ανακοίνωσε την ίδρυση της Brabham Automotive, κάτι που φουντώνει τις φήμες περί επιστροφής του ονόματος Brabham στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μέσω της Force India.

Η Brabham Automotive σχεδιάζει να κατασκευάσει ειδικά αυτοκίνητα παραγωγής που θα αντλούν την έμπνευση τους από την πίστα. Για την ώρα δεν είναι σαφές, εάν η Brabham σκοπεύει να κατασκευάσει αποκλειστικά σπορ αυτοκίνητα – ήδη κυκλοφορεί φήμη περί ενός hypercar, ή η μάρκα θα επεκταθεί σε περισσότερα mainstream οχήματα όπως τα SUV και τα sedans.

Η εταιρία δηλώνει πως θα παρουσιάσει τα πλάνα της μέσα στους επόμενους μήνες.

  • Μετά την δημιουργία της αυτοκινητοβιομηχανίας “Brabham Automotive” περιμένουμε και την επιστροφή αυτού του “αγωνιστικού” ονόματος στον χώρο της F1, μέσω της ομάδας του Silverstone!!!!!
    Πάντως, για το πάω και ένα βήμα πιο πέρα το όλο θέμα, δεν θα με χαλούσε να έβλεπα τον Bernie Ecclestone ως συνιδιοκτήτη αυτής της ομάδας.
    Και για να το “τερματίσω”, ανυπομονώ για την στιγμή που ο Bernie θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα νέα αφεντικά της F1 (Liberty Media) στο Strategy Group της FIA για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τους νέους κανονισμούς του sport!!!!!!!!

    • Anestis Genk

      ΛΟΛ!!! λείπει η κοσγουορθ για να δέσει το γλυκό όμως