Σε αδιέξοδο η Brabham

Σχετικά άρθρα

Η Brabham έχει περιέλθει σε αδιέξοδο μιας και οι δύο εταιρικές οντότητες που την διαχειρίζονταν έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους. Ο λόγος για την Brabham Group Limited (Ηνωμένο Βασίλειο) και την Brabham Automotive Holdings Pty Ltd (Αδελαΐδα, Αυστραλία) που την ελέγχει η Fusion Capital.

Η Fusion Capital ήταν ο μέτοχος πλειοψηφίας, ο μοναδικός χρηματοδότης και ο διαχειριστής της εταιρείας Brabham Automotive Holdings Pty Ltd που διαχειρίζεται το όνομα Brabham. Ως εκ τούτου, η Brabham δεν μπορεί πραγματικά να υπάρξει χωρίς την Fusion Capital.

Η εταιρία, στην ανακοίνωσή της τονίζει πως το εγχείρημα μεταξύ των δύο εταιρειών έδωσε τη δυνατότητα στον όμιλο να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να πουλά αυτοκίνητα της Brabham υψηλής απόδοσης παγκοσμίως.

Ο David Brabham, Διευθυντής της Brabham Group Limited σχολίασε:

Αν και είναι λυπηρό που η σχέση μας με τη Fusion Capital έφτασε στο τέλος της, η συνεργασία βοήθησε στην περαιτέρω εξέλιξη της Brabham σε ένα νέο και συναρπαστικό μέλλον.

Με τη λήξη της άδειας επωνυμίας για την Automotive, ανοίξουν οι πόρτες για μελλοντικά επιχειρηματικά εγχειρήματα στους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της κληρονομιάς. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν και υποστήριξαν σε αυτό το έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Mat Fitch, πρόεδρος της Fusion Capital είπε:

Τελικά η στρατηγική κατεύθυνση και των δύο ομάδων δεν ευθυγραμμίστηκε. Αυτό συνέβη. Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε επενδύσει στην αυτοκινητοβιομηχανία και την κατασκευή για περισσότερα από 40 χρόνια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με αυτό που δημιουργήσαμε τα τελευταία 6 χρόνια.

Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης εξελίσσονται και η ευκαιρία να αμφισβητηθούν οι κύριοι OEM κατασκευαστές δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Αυτό που δημιουργήσαμε παρέχει την τέλεια πλατφόρμα για το μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...