Μερικές ημέρες μετά την παρουσίασή του νέου Citroen Berlingo, η Opel παρουσιάζει την δική της εκδοχή, το Combo Life. Το νέο MPV βασίζεται και αυτό πάνω στην EMP2 της PSA και διαθέτει βελτιωμένη ευελιξία με σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε πέντε και επτά θέσεις και αργότερα θα προσφέρεται και ως επαγγελματικό. Θα κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές, μια με μήκος 4,4 μέτρα και μια με μήκος 4,75 μέτρα, με το πρώτο να μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα έως 2,7 μέτρα και το δεύτερο έως 3,5 μέτρα. Ο χώρος αποσκευών στην πρώτη έκδοση φτάνει τα 597 λίτρα χώρο αποσκευών, ενώ στην δεύτερα ο χώρος φτάνει έως τα 2.693 λίτρα.

Το εσωτερικό διαθέτει οθόνη αφής 8″, συμβατή με Android Auto, Apple Carplay και Mirrorlink. Επίσης υπάρχει head-up display, σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων και κάμερα οπισθοπορείας. Μηχανικά θα προσφέρεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που θα συνδυάζονται με 5-τάχυτα και 6-τάχυτα χειροκίνητα κιβώτια, αλλά και με ένα 8-τάχυτο αυτόματο.