Εκτός από άσχημο, το halo είναι και πανάκριβο

Σχετικά άρθρα

Πολλά είναι τα αρνητικά που συγκεντρώνει το Halo. Η συσκευή έχει φτιαχτεί για να προστατεύει από μεγάλα αντικείμενα με τεράστια ορμή, έτσι οι δοκιμές πρόσκρουσης της FIA είναι πολύ απαιτητικές, γεγονός που αναγκάζει τις ομάδες να το ενσωματώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο μονοθέσιο, κάτι που ανεβάζει τον αντίκτυπο στα 14 κιλά.

Αυτό αφορά το βάρος, αλλά πόσο πραγματικά κόστισε η προστασία σε μία ομάδα; Σύμφωνα με τον Andrew Green, Τεχνικό Διευθυντή της Force India, ίσως να κόστισε και 7ψήφιο νούμερο στην ομάδα του Silverstone, αφού έπρεπε να τροποποιήσουν το σασί για να το ενσωματώσουν.

Για μια ομάδα σαν εμάς, πάντα προσπαθούμε να δοκιμάζουμε να βγάλουμε δύο χρόνια με ένα σασί, αν αυτό είναι δυνατό. Από αυτή την άποψη, μας κόστισε ένα τεράστιο ποσό για να αναδιαμορφώσουμε και να ανασχεδιάσουμε ένα νέο σασί. Είναι σε εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι σε εκατομμύρια δολάρια.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...