Touring Superleggera Sciadipersia 2018

Σχετικά άρθρα

Η Touring Superleggera παρουσιάζει το Sciadipersia. Τι είναι αυτό; Μια Maserati GranTurismo θα σου πω, η οποία έχει πλέον νέο σώμα, αμφιβόλου αισθητικής.

Μόλις 10 Sciadipersia θα κατασκευάσει η Touring Superleggera, η οποία θα παρουσιάσει επίσημα στο κοινό τη νέα της δημιουργία την επόμενη εβδομάδα στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης.

Με την τιμή της μετατροπής, η οποία απαιτεί 6 μήνες, να μην ανακοινώνεται η εταιρία τοποθετεί στο εσωτερικό νέες δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια διακοσμητικά, ενώ προσφέρει και μια σειρά βαλιτσών της Foglizzo.

Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.700 κιλά και φορά τον V8 4,7-λίτρων κινητήρα απόδοσης 461 ίππων με 520 Nm ροπής, που μπορεί να συνδυαστεί είτε με αυτόματο, είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα τα 301 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...