Έκθεση Γενεύης 2018: Porsche Mission E Cross Turismo concept

Σχετικά άρθρα

Η Porsche έκανε την έκπληξη και στην έκθεση της Γενεύης παρουσίασε το Mission E Cross Turismo concept, μια νέα έκδοση του Mission E, που θα περάσει και αυτή στη παραγωγή.

Έχει μήκος 4,95 μέτρα, είναι τετρακίνητο και διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες που συνδυαστικά αποδίδουν 600 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει τα λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 12 χλμ, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 250 χλμ/ώρα.

Φορά αερανάρτηση που μεταβάλει την απόσταση από το έδαφος κατά 5 εκατοστά, βασίζεται στην 800-volt αρχιτεκτονική της Porsche, κάτι που σημαίνει πως υποστηρίζει ταχυφόρτιση.

https://www.youtube.com/watch?v=oa5F1cWLnRg

Πόσο γρήγορη είναι αυτή; Αρκεί να σου αναφέρω, πως σύμφωνα με την Porsche, μόλις 4 λεπτά φόρτισης, δίνουν αυτονομία 100 χλμ στην μπαταρία, ή 400 χλμ σε 15 λεπτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Jeep: Τα 4 πρωτότυπα για το φετινό Easter Jeep Safari

Τέσσερα πρωτότυπα ετοίμασε η Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari που διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά στην έρημο Moab, στην Γιούτα των HΠΑ....
Autoblog.gr