Με την Urus να είναι εδώ και αρκετούς μήνες διαθέσιμη για παραγγελίες, η Lamborghini δηλώνει πως αυτές, μέχρι στιγμής, είναι καταπληκτικές και μεγαλύτερες του αναμενόμενου.

Η δήλωση ήρθε δια στόματος Stefano Domenicali, CEO της μάρκας, ο οποίος συμπλήρωσε πως οι ιδιοκτήτες των περισσότερων Urus, επιλέγουν αρκετό από τον πρόσθετο εξοπλισμό, ανεβάζοντας την τιμή του αυτοκινήτου τους σε άνω των 240.000 δολαρίων, όταν η βασική τιμή στις ΗΠΑ ξεκινά λίγο πάνω από τις 200.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τον Domenicali, η Lamborghini θα κατασκευάσει περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα έως το τέλος του 2018, με τα 1.000 από αυτά να είναι Urus, ενώ το 2019, η ιταλική εταιρία θα κατασκευάσει περισσότερα από 8.000 αυτοκίνητα, με τα περισσότερα από τα μισά να είναι Urus. Συμπλήρωσε πως το 70% των αγοραστών της Urus είναι νέοι πελάτες της Lamborghini, ενώ ένα μεγάλο από το ποσοστό αυτό είναι γυναίκες.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για την Urus μπορείς να διαβάσεις εδώ.

 • ο ”babinos” μπορει να το κραζει οτι δεν ειναι γνησια lambo……αλλα η αγορα μιλαει….και δικαιωνει τα μεγαλα κεφαλια !!!!

  • Renesis1

   Όταν η οικονομική βιωσιμότητα επιτάσσει κάτι, αυτό πάντα γίνεται και αποτελεί νομοτέλεια για όλες τις επιχειρήσεις παγκοσμίως!

  • Mika

   E TSI!!!!

 • cfu

  εχει γεμιση ο τοπος youtubers kai instagramers γαιτι αυτοι ειναι οι αγοραστε του

 • cosacher

  Av δεν ήταν η κρίση η Λάρισα θα γινόταν η πόλη με τις Περισσότερες URUS. Έχουμε προηγούμενο εδώ με τις Πόρσε… αλήθεια δεν θα κλέψει πουλήσεις στην μεγάληη κατηγορία από την Πόρσε? Αλλα τι τους νοιάζει αφού είναι το ίδιο αυτοκίνητο με άλλο design.

  • δυσκολα..την εποχη των παχιων αγελαδων……δεν βλεπαμε LAMBO..αλλα μονο Porsche !!! :-P

  • οταν παραγει μονο 1000 δεν νομιζω η Πορσε να τις κλεψει πωλησεις, θα βρουν καμια 1000αρα φτωχαδακια να τα μοσχοπουλησουν :D