Η one-off Koenigsegg Agera RSN είναι εκπληκτική

Σχετικά άρθρα

H Koenigsegg Agera RSN είναι μια ακόμα one-off δημιουργία της σουηδικής εταιρίας, η οποία παραδόθηκε πρόσφατα στον ιδιοκτήτη της (instagram: @neildmr). Το hypercar είναι βαμμένο σε διπλή απόχρωση του μπλε, ενώ φυσικά υπάρχει και αρκετό “γυμνό” carbon με άσπρες λεπτομέρειες.

https://youtu.be/Glu2ur_aZsU

Στο εσωτερικό, βλέπουμε μπλε alcantara και carbon, με την Agera RSN να είναι από τις ελάχιστες που βγήκαν από το εργοστάσιο στο Angelholm με το τιμόνι τοποθετημένο στη -λάθος- δεξιά πλευρά.

Στην “κανονική” Agera RS, ο 5.0-λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει 1.160 άλογα στις 7.800 σ.α.λ. και 1.280 Nm ροπή στις 4.100 σ.α.λ., αλλά ο ιδιοκτήτης της RSN ήθελε το τον κινητήρα της One:1. Έτσι, το αυτοκίνητο αποδίδει 1.360 άλογα στις 7.500 σ.α.λ., με την ροπή να αγγίζει τα 1.371 Nm στις 6.000 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή είναι η πρώτη Koenigsegg Jesko Absolut

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την ημέρα που η Koenigsegg παρουσίασε την Jesko Absolut στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα...

Επική Koenigsegg Jesko με άβαφο carbon σώμα και χρυσά μέρη 24 καρατίων

Ένας από τους 125 ανθρώπους που θα προσθέσουν στη συλλογή τους μια Koenigsegg Jesko την έχει επιλέξει σε έναν επικό συνδυασμό. Συγκεκριμένα έχει διαλέξει...
Autoblog.gr