Έρευνα: Τα αυτοκίνητα καταναλώνουν έως 75% περισσότερο καύσιμο από τις εργοστασιακές τιμές

Σχετικά άρθρα

Όχι πως δεν το γνώριζες, αλλά η νέα έρευνα της Carly αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως τα αυτοκίνητά μας καταναλώνουν πολύ περισσότερο καύσιμο σε πραγματικές συνθήκες, σε σχέση με τις εργοστασιακές τιμές που ανακοινώνουν οι εταιρίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Carly από περισσότερα από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα παγκοσμίως, η απόκλιση ανάμεσα στη πραγματική και στην εργοστασιακή κατανάλωση, φτάνει έως και το 75%.

Τα στοιχεία έδειξαν πως τα diesel αυτοκίνητα παραγωγής 2016 είχαν την μεγαλύτερη διαφορά, 75%, με την Carly να εκτιμά πως οι οδηγοί που διανύουν περίπου 20.000 χλμ ετησίως, να ξοδεύουν έως και 1.000 ευρώ περισσότερο από το αναμενόμενο, αν κάποιος βασιστεί στις εργοστασιακές τιμές κατανάλωσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...