Η GMC στο περιθώριο της έκθεσης της Νέας Υόρκης παρουσιάζει το Sierra AT4, που εστιάζει κυρίως για χρήση εκτός δρόμου και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το φθινόπωρο.

Το μοντέλο φέρει νέα ανάρτηση που προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 6 εκατοστά, νέες ζάντες 18″ ή 20″ με ελαστικά παντός εδάφους, σύστημα τετρακίνησης με πίσω διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος και νέες ρυθμίσεις στην ECU και στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στιλιστικά υπάρχουν μαύρα χρωμιομένα στοιχεία, με το αυτοκίνητο να φέρει την MultiPro πίσω πόρτα, ενώ η carbon καρότσα βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό και ζυγίζει 28 κιλά λιγότερο σε σχέση με την καρότσα από χάλυβα, ενώ σύμφωνα με την GMC η ανθρακονημάτινη καρότσα προσφέρει την μεγαλύτερη αντοχή σε γρατσουνιές, σε σκουριά και σε γδαρσίματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Μηχανικά θα προσφέρεται είτε με έναν V8 6,2-λίτρων βενζινοκινητήρα, είτε με ένα 5,3-λίτρων V8 βενζινοκινητήρα, είτε με ένα 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbodiesel, με τον 6,2-λίτρων και τον 3,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα να συνδυάζονται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.