Το Jeep Scrambler Forum βασίστηκε στις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Wrangler Pickup και ετοίμασε αυτές τις renderings φωτογραφίες. Το μοντέλο πιθανότατα θα ονομαστεί Scrambler και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Απρίλιο του 2019. Θα φέρει αρκετά στοιχεία από το Crew Chief 715, ένα από τα concepts της Jeep που παρουσίασε στο Easter Jeep Safari του 2016. Από το ιδιαίτερο εκείνο pickup θα πάρει την μαλακή οροφή, με την μάσκα να μένει πιστή στο Wrangler.

Η εσωτερική του ονομασία είναι JT, με το νέο Jeep Scrambler να παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο V6 diesel κινητήρα του Wrangler απόδοσης 260 ίππων και σύμφωνα με τις τώρα αναφορές, το μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στο πάτωμα του Ram 1500. Το πλαίσιο του Scrambler θα είναι κατά 33 εκατοστά μεγαλύτερο από αυτό του Wrangler Unlimited, ενώ θα φορά και ισχυρότερους άξονες μετάδοσης.


Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο Toledo Assembly Complex, στο Οχάιο από τον Νοέμβριο του 2018, και δεν θα προσφέρεται, τουλάχιστον αρχικά, με τους βενζινοκινητήρες 3.6-λίτρων V6 Pentastar και με τον 2-λιτρο τετρακύλινδρο, που είναι διαθέσιμοι στο νέο Wrangler.

Επίσης δες το πόσο αστεία φαίνονται ορισμένα αυτοκίνητα αν είχαν εξωφρενικά μικρές ρόδες.