Αυτή η Hemi Cuda AAR του 1970, βελτιωμένη από τον David Salvaggio της SpeedKore, ήταν το αυτοκίνητο του Dominic Toretto στα Fast & Furious 6 και 7, ενώ το οδήγησε για λίγο και η Letty όταν “στήθηκε” απέναντι σε ένα Audi R8.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται προς πώληση δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στα γυρίσματα των σκηνών δράσης, αλλά χρησιμοποιήθηκε ως -αυτό που η βιομηχανία κινηματογράφου αποκαλεί- “Hero Car”. Είναι αυτό δηλαδή που είδες σε όλα τα κοντινά πλάνα της ταινίας, γι’αυτό και βρίσκεται σε υπέρ άριστη κατάσταση.

Για τις σκηνές δράσης κατασκευάστηκαν κάποιες ρέπλικες, που είχαν βάση το Hero Car, με αυτές να έχουν κάποιες μικρές διαφορές από το Hero Car, επειδή θα ήταν υπερβολικά ακριβό και δύσκολο για την παραγωγή να τις φτιάξει τόσο ωραίες όσο το Hero Car.

Σχεδόν κάθε μέρος του αυτοκινήτου είναι χειροποίητο, και μηχανικά διαθέτει έναν χειροποίητο Hemi κινητήρα 540 κυβικών ιντσών, νούμερο που μεταφράζεται σε 8,9 λίτρα. Είναι πλήρως αλουμινένιος, και αποδίδει 700 άλογα, ενώ συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Tremec. Η τιμή του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 195.000 δολάρια.