Τα πρώτα videos του National Geographic για την παρουσίαση της Rolls-Royce Cullinan

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα, Rolls-Royce συνεργάζεται με το National Geographic προκειμένου να μας αποκαλύψει μέσω ενός ντοκιμαντέρ τις τελικής δοκιμές εξέλιξης της Cullinan. Η παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος, με το ντοκιμαντέρ να ονομάζεται “The Final Challenge” με την Rolls-Royce να μας δείχνει τις δοκιμές της Cullinan που κάνει το διάστημα αυτό σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Μέση Ανατολή. Τα πρώτα έξι videos, όμως, από το ντοκιμαντέρ έχουν ήδη ανέβει στο κανάλι της βρετανικής εταιρίας στο YouTube και μπορείς να τα δεις παρακάτω.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να βοηθήσει την βρετανική εταιρία να ξεπεράσει τις 5.000 πωλήσεις ετησίως. Το SUV της Rolls-Royce θα διαθέτει μεγάλη και επιβλητική μάσκα, με τον προφυλακτήρα να έχει ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα. Το πολυτελέστατο αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με το ολοκαίνουργιο σύστημα ανάρτησης της εταιρίας, το νέο σύστημα τετρακίνησης καθώς και την νέα αλουμινένια αρχιτεκτονική πάνω στην οποία θα κατασκευαστούν όλες οι νέες Rolls-Royce από το 2018 και μετά.

Σύμφωνα με την Rolls Royce το μοντέλο της θα είναι το καλύτερο του κόσμου, με την εταιρία να έχει δηλώσει πως το Cullinan το αποκαλούν όχημα υψηλής απόστασης και όχι SUV, καθώς δεν θα είναι κατ ‘ανάγκην sport, ούτε δεν είναι κατ’ ανάγκη “χρήσιμο”. (σ.σ. από την ετοιμολογία S(port) U(tility) V(ehicle).

Θα βασίζεται στην αλουμινένια “Arhitecture of Luxury” πλατφόρμα και κίνηση θα παίρνει από τον V12 6,75-λίτρων κινητήρα της νέας Phantom, ενώ ανάμεσα στον εξοπλισμό του θα συναντάμε και αναδιπλούμενα καρεκλάκια στο πορτμπαγκάζ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...