Αυτή η Porsche 911 Turbo έχει κάτι από BMW

Σχετικά άρθρα

Οι άνθρωποι της TopCar παρουσιάζουν την Porsche 911 Turbo Stinger GTR Felix Ferro. Το ιδιαίτερο πάνω της είναι το χρώμα, που προέρχεται από τον κατάλογο των frozen χρωμάτων της BMW.

Πρόκειται για το γκρι ματ “Frozen Grey”, με το αυτοκίνητο να διαθέτει carbon bodykit και κίτρινες λεπτομέρειες. Το bodykit αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φτερά, καπό, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, μάσκα και αεραγωγούς, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Η εταιρία κοστολογεί το kit στα 37.500 ευρώ ώστε κάποιος να κάνει την 911 Turbo/911 Turbo S του ανθρακονημάτινη, ενώ με 4.200 ευρώ επιπλέον μπορείς να τοποθετήσεις και τα μπροστινά φτερά GT3- S-style με αεραγωγούς, από carbon και αυτά.

Το ίδιο ελαφρύ υλικό συναντάται στο τιμόνι, στην κεντρική κονσόλα, στην πλάτη των καθισμάτων, όπως και στα πλαίσια των θυρών. Οι αλλαγές στο εξωτερικό κομμάτι συμπληρώνονται από τις ζάντες 21″ της ADV.1 ενώ μηχανικά ο 3,8-λίτρων turbo κινητήρας δυναμώνει και παράγει 750 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...