Hamilton: Δεν έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Πριν από το Κινεζικό Grand Prix, η Mercedes έδειχνε να είναι το μεγάλο φαβορί: χαμηλότερες θερμοκρασίες και μία πίστα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της W09 -τουλάχιστον θεωρητικά-, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Στις κατατακτήριες, το γερμανικό μονοθέσιο ήταν μακριά από τη Ferrari, η οποία έβαψε με άνεση κόκκινη την πρώτη σειρά του grid.

Στον αγώνα, τα πράγματα ήταν καλύτερα για την ομάδα του Brackley, αρκεί να κοιτάξουμε μόνο ένα μονοθέσιο, αυτό του Valtteri Bottas, που έφτασε κοντά στη νίκη, ωστόσο η Red Bull με τη στρατηγική της είχε άλλη άποψη. Ο Lewis Hamilton σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα, έχοντας ηττηθεί για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix από τον team-mate του.

Ο 33χρονος ισχυρίζεται πως η W09 δεν είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο μονοθέσιο, ωστόσο πιστεύει στις ικανότητες των μηχανικών του, οι οποίοι θα πρέπει να δουλέψουν πάνω στην άμεση βελτίωση, ενώ σίγουρα και ο ίδιος θα πρέπει να βρει απόδοση αν θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η σεζόν; Αν συνεχίσουμε έτσι, θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Αλλά, αν υπάρξει μια ευκαιρία και κερδίσουμε, αυτό σημαίνει ότι είναι μια ακόμα πιο δύσκολη σεζόν απ’ ό,τι στο παρελθόν. Ο στόχος μου παραμένει ίδιος. Αλλά, ξεκάθαρα από αυτό το 3ήμερο, δεν είμαστε οι ταχύτεροι.

Έχουμε χάσει απόδοση από τη Μελβούρνη και ακόμα περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε η δεύτερη ή η τρίτη ταχύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά δεν είναι απίθανο. Η ομάδα έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι σπουδαία στο να μένει ενωμένη και να συνεχίζει να δουλεύει.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...