Για ακόμη μια χρονιά, το Ward’s Auto ανακοίνωσε τα 10 καλύτερα εσωτερικά αυτοκινήτου για το τρέχον έτος. Το Ward’s Auto δεν επιλέγει ποτέ νικητή μιας και προτιμά να δίνει με αλφαβητική σειρά τα αυτοκίνητα που όπως έκρινε αυτό διαθέτουν τα καλύτερα εσωτερικά. Για το 2018 αυτά είναι τα:

8

11

13

40 αυτοκίνητα αξιολογήθηκαν για την φετινή επιλογή τα οποία ήταν είτε εντελώς καινούρια είτε σημαντικά ανανεωμένα, με τους ανθρώπους του Ward’s Auto να χρειάζονται 2 μήνες προκειμένου να αποφασίσουν τους νικητές, βασιζόμενοι στην αισθητική, στον σχεδιασμό, στην άνεση, στην ποιότητα των υλικών, στην ποιότητα συναρμογής, στην εργονομία, στην αξία αλλά και στην χρηστικότητα. Από τις 10 εταιρίες, οι τρεις (Chevrolet, Lexus, και Lincoln) έχουν ξαναπάρει το σχετικό βραβείο, με την Chevrolet να είναι για έκτη φορά.

Στη λίστα υπάρχουν αυτοκίνητα που κοστίζουν από τις 29.775 δολάρια (Hyundai Kona) και φτάνουν έως τα 201.540 δολάρια (Porsche Panamera), και η δική σου άποψη ποια είναι; Πρέπει να περιλαμβανόταν άλλα αυτοκίνητα στη φετινή λίστα; Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως έγινε η επιλογή των 10 εσωτερικών, από τα 31 που βρισκόταν αρχικά στη λίστα, μπορείς να βρεις στη σελίδα του Ward’s Auto, εδώ.