Παρόμοια ανταγωνιστικότητα περιμένει ο Alonso στο Μπακού

Σχετικά άρθρα

Τουλάχιστον μέχρι το Ισπανικό Grand Prix θα πρέπει να περιμένει η McLaren για να δει αισθητή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της MCL33, σύμφωνα με τα λεγόμενα των Βρετανών, οι οποίοι ετοιμάζουν ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης για τη Βαρκελώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό θα είναι το πραγματικό τους φετινό μονοθέσιο και όχι ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του Woking θα πρέπει να κάνουν υπομονή, καθώς περιμένουν ακόμα ένα δύσκολο Grand Prix στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με τον Fernando Alonso να λέει ότι δε θα υπάρξει διαφορά στην απόδοση συγκριτικά με τους πρώτους αγώνες, εκεί όπου η «Macca» δεν κατάφερε να προκριθεί στο Q3 των κατατακτήριων.

Ξέρουμε τους περιορισμούς μας και πού πρέπει να βελτιώσουμε το πακέτο μας, και, παρόλο που έχουμε νέα εξαρτήματα που δοκιμάζουμε σε κάθε αγώνα, δεν περιμένουμε μεγάλη αλλαγή της απόδοσής μας στο Μπακού. Ωστόσο, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τη συμπεριφορά του μονοθεσίου μας κάθε φορά που μπαίνουμε στο cockpit, και στο Αζερμπαϊτζάν θα μεγιστοποιήσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ο Eric Boullier έχει πίστη στην ικανότητα των οδηγών του και τον βελτιωμένο αγωνιστικό ρυθμό του μονοθεσίου, ελπίζοντας πως θα παρουσιαστούν ξανά ευκαιρίες, ώστε να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν όπως έκαναν μέχρι στιγμής, για να πάρουν τους μέγιστους δυνατούς βαθμούς.

Ξέρουμε ότι το πακέτο μας γίνεται καλύτερο τις Κυριακές, οπότε το σημαντικό θα είναι να αντιδράσουμε γρήγορα σε ό,τι συμβαίνει. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια μας κάτω, να πιέσουμε σκληρά και να πάρουμε οποιαδήποτε ευκαιρία που θα βρεθεί στον δρόμο μας. Και οι δύο οδηγοί μας έχουν αγωνιστεί σπουδαία στα πρώτα Grands Prix και ξέρω ότι θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να μεγιστοποιήσουν αυτό που έχουν από κάτω τους στο Μπακού.

Το προσπέρασμα είναι σε premium βαθμό, οπότε, ενώ δεν υποτιμούμε τη σημασία της σειράς εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής, ανυπομονούμε για τον αγώνα σε αυτούς τους ιστορικούς δρόμους.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr